Hemligheten

Ett äldre par satt och firade sitt guldbröllop på samma restaurang som de åt sin bröllopsmiddag för 50 år sedan.

Mannen lutar sig över bordet och viskar till sin fru: Kommer du ihåg när vi hade sex för första gången för 50 år sedan? Precis bakom denna restaurang och älskade mot staketet?” Frun svarar: ”Det kommer jag mycket väl ihåg! Mannen fortsätter: ”Ok, vad bra! Vad säger du om att köra en omgång nu, för ett långt äktenskaps skull?” Frun svarar: ”Åhh Henry, din fuling, det låter som en bra idé!

En polis sitter vid bordet bredvid det gamla paret och har hört allt de sagt. Han tänker: ”Det här måste jag se, ett äldre par ha sex mot ett staket. Bäst jag håller ett öga på dem så inget händer.” Han följer efter dem när de går ut från restaurangen. Paret haltar fram och stöder sig på varandra när de går runt knuten till baksidan. Efter mycket om och men kommer de fram till staketet.

Frun lyfter upp sin kjol och tar av sig sina underkläder och lutar sig mot staketet. Mannen närmar sig frun och plötsligt börjar jucka frenetiskt mot varandra, den iakttagande polisen har aldrig sett något liknande. Dom hoppar och studsar som ett par i 18-års åldern skulle göra, och de håller på i över 40 minuter! Frun skriker ”Åhhh,guud” och mannen håller i sig för glatta livet i hennes höfter. Det är den mest atletiska sexakt polismannen sett, ”Otroligt”, tänker han för sig själv.

Till slut faller både frun och mannen till marken, helt utmattade. Polisen är överväldigad, han har fått en helt annan syn på hur bra sex ser ut! Efter att ha legat på marken i en halvtimme reser paret vacklande upp och börjar klä på sig igen. Polismannen tänker för sig själv: ”Det där var helt otroligt, han höll på som ett tåg! Jag måste fråga vad hemligheten är!”

När paret går förbi polismannen säger denne: ”Det där var något jag aldrig sett förut! Ni hade sex i minst 40 minuter! Hur lyckas ni med det? Ni måste ha ett underbart liv tillsammans, vad är hemligheten?” Mannen svarar:”Nejdu, det är ingen hemlighet! För 50 år sedan var det satans staketet inte elektriskt!”

Annonser

2 Responses to Hemligheten

  1. znogge skriver:

    Hihi;-) Tur det inte var ett trästaket!
    Ha en bra kväll

  2. annmysterie skriver:

    ha ha ha, kul att få höra en rolig historia så här på fredagsmorgonen.Kram på dig och ha en fin dag/A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: