Stökig morgon

Morgonen kunde ju flutit bättre! Det började halvilla med den att den lille svarta var onödigt uppspelt när klockan rinde. Därefter gick det väl hyffsat fram tills att alla kom till köksbordet. Grabben kom som vanligt med släpande steg och en inställning om att han mådde sååå dåligt och ett uppträdande som om han var döende. Problemet är att han känner verkligen efter hur dåligt han mår och går verkligen in i rollen fullt ut. Det är väl inte ovanligt att folk till höger och vänster känner sig off på morgonen, men alla piggnar ju till under dagen. Hade han bara försökt intala sig om att han mår bra och inte suttut som om han haft en 100kg säck över axlarna så hade han nog automatiskt också mått bättre.

När jag var halvvägs till jobb ringde frun och konstaterade att han kräkt och att mormor passar honom under förmiddagen, men att jag måste hem under eftermiddagen om han inte blir bättre. När jag för en stund sedan ringde till mormor var han där pigg och glad – som vanligt. Oftast känner han sig bara dåligt på morgonen och när han väl är hemma från skolan och dagen kommit igång så mår han bra igen.
Vi får se hur det blir, men jag räknar med att allt är bra i eftermiddag.

Annonser

One Response to Stökig morgon

  1. Märtagreta skriver:

    hm, ja, har också haft en sån son, men det har som tur är, ”växt bort” och han har insett att aktivitet och rutiner är bra för honom. Sen går det iof magsjuka nu…inte lätt att veta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: