Ännu en arbetsdag

börjar dra sig mot sitt slut. Jag måste erkänna att den varit ganska lugn. Efter att ha gjort en avstämning nu i halvlek visar det sig att det tunga är avklarat och det som återstår att göra i veckan kan avverkas i ett ganska lugnt tempo. Faktum är att detta tempo avspeglas på resten här på jobb också. Fikarasterna har dragit ut på tiden då alla lugn suttit kvar och snackat.

Ikväll blir det dock jobba av.
Förstmåste jag en snabbis till stan för att köpa ”riktig” hundmat. Vår lille svarta är inte så petig med vad det står på påsen, men hans mage har en annan uppfattning. Vi har nu försökt med en biligare variant ett tag men det är bara att kapitulera och acceptera det faktum att det är dyrt märkesfoder som fungerar och inget annat. Det är synd, för tiken kan äta allt, men är dålig med maten. Hon vill inte äta allt på en gång utan ta lite nu och lite då. Men får hon annat foder än han så äter han upp det i ett obevakat ögonblick.

Vidare ska jag några rundor till tippen ikväll igen.
Egentligen stod det på gårdagens schema, men en granne med databekymmer som jag lovat hjälp för länge sedan fick plötsligt mera problem och jag måste erkänna att det var roligare att hjälpa honom (och snacka en massa skit) än att slita på tippen. Men det man inte gör idag får man göra en annan gång, och ikväll är det en annan gång 😦
Lev väl och må solen vara med er så ses vi i morgon igen!

Annonser

One Response to Ännu en arbetsdag

  1. pruddelutt skriver:

    Sol???? Är det DU som sitter på den idag…hihi…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: