Miss i planeringen

God morgon alla!

Idag firar vi höjdpunkten av bristande planering. Eller egentligen firar vi 22-årig träffedag vilket av någon outgrundlig anledning sammanfaller med att grabben ska på hockeycup i danmark varför jag måste följa med. Snacka om taskig schemaläggning!

Egentligen är det ”bristande planering²” för administrationen kring denna resa har varit kantad av ”vet inte” och ”sista-minuten-beslut” både från lagets sida och detta toppat med grabbens kassa mage. Framför allt har det varit resandet som hängt som ett stort frågetecken i luften. Men igår (18h före avfärd) blev samåkning spikad för vår egen del, något som skapat en del frustration och gnissel mellan det jubilerande paret. Nu är dock allt på spåret och jag hoppas att allt blir bra.

Av denna anledning jobbar jag bara halvdag idag då avfärden är redan 14.45 och av samma anledning avverkar jag denna halvdag hemmifrån av praktiska skäl.

Nu har jag en del att stå i (både proffesionellt och privat) och därför tog jag det säkra före det osäkra och dönade iväg alla dagens serier på en gång. Vet inte om jag hinner titta in här mer idag, eller för resten av helgen egentligen. När vi kommer hem frå cup’en beror på hur långt vi kommer och en massa andra faktorer. Så för säkerhets skull passar jag på att önska alla en trevlig helg redan nu.

Annonser

2 Responses to Miss i planeringen

  1. annmysterie skriver:

    Hoppas du får det trevligt i Danmark…Ja, du får försöka kopensera det STORT när du kommer hem istället 🙂
    Kram och ha en trevlig helg nu 🙂

  2. znogge skriver:

    Jag önskar dig en trevlig helg och hoppas det går bra för laget i cupen! Det är alltid ett osäkerhetsmoment när man har barn som tävlar i lagsporter. Ska man köra eller inte? Går de vidare eller inte? Det känns väldigt välbekant måste jag säga! Vi har suttit i många sporthallar och väntat och hejat och väntat;-))
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: