En låång väntan

Äntligen är vi hemma igen. Efter totalt 5 timmar på sjukhuset.
Vi var på röntgenavdelningen som kallat kl 9 och efter en stunds väntande blev vi inkallade. Därefter fick vi vänta lite till innan vi blev nerskickade till akuten igen. Väl där satt vi nästan en timme i väntrummet innan vi blev inskickade till en undersökningsrum, Då skulle doktorn komma snart. Kl 12.05 tänkte jag att här händer inget den närmaste timmen så jag frågade och mycket riktigt kunde vi ta permis fram till 13 för att äta lunch och släppa ut hundarna.
Nu är hon åter genomgången och röntgenplåtarna som inte visade några skador är genomgångna. Det var tur att vi var förutseende och hade ljudbok och tidningar med oss.

Summa sumarum hittas inget alvarligt fel. Det är mjukdelarna som tagit stryk och vi ska hålla koll på domningar och stickningar. De tror inte att det kommer att uppstå, men det är bättre att vara uppmärksam på det än att nonchalera det.

Nu ska jag försöka jobba ett par timmar. Det här är naturligtvis mycket viktigare än jobbet, men det känns lite frustrerande med all denna meningslösa väntan när man egentligen har för mycket att göra som det är.

Ikväll är det föräldramöte på grabbens nya skola så då går det inte att ta igen något.

Nu är det full fart framåt!
På återseende…

Annonser

One Response to En låång väntan

  1. pruddelutt skriver:

    Så skönt att det inte var något allvarligt! Sjukhusens tideräkning är något helt annat än den vanliga. Snart kan vara allt från tre till tretton timmar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: