Trött men glad

Helgen med konfirmation förflöt helt enligt planerna. Vi var egentligen bortbjudna i lördags kväll men hade tackat nej. Himla tur var det för vi var inte klara med förberedelserna förrän strax efter åtta på kvällen – trodde vi. Eftersom TV-rummet var belamrat med bord och stolar som ”skymde sikten” så samlades familjen i vårt sovrum för avslappning och TV-tittande. Frun gick ner för att hämta något och upptäckte att en av de väggmonterade lamporna i hallen stod och blinkade. Tog tag i den för att spänna lampan men fick istället hela lampan i handen med plugg och allt. Ut ur väggen stack kablarna…

Det var bara för Tankspridd att hämta borrmaskin och diverse verktyg och sätta igång och efter en dryg timme var jag småirriterad men klar.

Söndagen med konfirmation förflöt planenligt och allt var mycket lyckat. De sista gästerna gav sig av vid sexsnåret och sen plockades det värsta undan. Jag insåg plötsligt hur dödligt trött jag var och när vi satte oss framför TV:n lite i åtta hände något ytterst ovanligt. Jag somnade! Det är nog minst 5 år sedan jag sov framför TV:n senast men jag sussade på i nästan en timme innan frun väckte mig och vi gick upp i stället.

 Denna veckan är halv vecka. Kalendern är nästan tom och jag hoppas kunna lägga en del tid på de försummade projekt jag har på mitt samvete. Onsdagen är jag lite tveksam till. Egentligen är det halvdag och gud vet att jag skulle behöva spendera den här, men fan vet om jag inte kompar den och slickar lite sår istället. Denna helgen har ju inte lämnat någon tid till det.

Nu får jag nog återgå till dagens övningar.

Ha det gött alla – här skiner solen varmt och fint!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

4 Responses to Trött men glad

 1. znogge skriver:

  Så skönt att allt blev lyckat och att det blev en trevlig dag. Jag tror ni gjorde väldigt klokt i at stanna hemma på lördagen för det är mer förberedelser än vad man tror! Men vänta bara tills det blir dags för student! Då sätts organisationsförmågan verkligen på prov!
  Trevlig måndag!

 2. Kersti skriver:

  Härligt att konfirmationen blev lyckad. Det tar altid mer energi än man tror så jag förstår att du somnade.
  Önskar dig en riktigt skön kortvecka. /Kersti

 3. pruddelutt skriver:

  Ja man blir lite trött när allt går för runt och konfirmation och sånt tar på krafterna, dels ska man fixa och greja en massa och sedan brukar man (iaf jag) bli lite känslomässigt berörd 🙂
  Skönt att allt avlöpte väl – ha en lugn och vilsam helg nu!

 4. Sigge skriver:

  Att läsa organet.se är nästan som en konfirmation, tror jag som inte är så där jättekonfirmerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: